Nagyközségi és Iskolai Könyvtár

Nagyközségi és Iskolai Könyvtár


Nagyközségi és Iskolai Könyvtár

Online katakógus

Online katalógus

1993. február - 2023. október

Táborfalvi MOZAIK 1993. február - 2023. október

Navigáció

Legújabb cikkek

Nyitva tartás

Nyitva tartás

Elérhetőség

2381 Táborfalva, Iskola u.7.
Tel: 29/382-952
Könyvtáros: Sinka Nikolett
E-mail: konyvtar@taborfalva.hu

Felhasználók

· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 5
· Legújabb tag: martinekk

MyStat

Könyvtár a Facebook-on


Könyvtár a Facebook-on anno 2015 - 2023.


Focitábor 2023


A focitábor - idén is -, a már jól megszokott időpontban, július első hetében került megrendezésre. 53 gyerekkel indult a focis hét.

 

 

1. nap, hétfő

 Az első napon a gyülekező után közös labdanélküli bemelegítéssel kezdtük a napot, majd következett a reggeli. Az edzések mellett elkezdtük a szokásos egész héten át tartó ügyességi versenyünket, minden korosztályban. Délben jöhetett az ebéd. Közben elkészült a házi kispályás focibajnokság csapatainak az elosztása és a sorsolás is megtörtént. Délután pedig útjára indult a labda a focibajnokságon. 

 


 

2. nap, kedd 

A tábor második napját sorversenyekkel kezdtük. Amíg készült a reggeli, a 6 csapat őrült versenyekbe kezdett. Kicsik, nagyok vegyesen alkották a csapatokat és mindenki nagyon ügyesen segítette a saját csapatát. Jó hangulatban versenyeztek a srácok! A délelőtti program a rajzverseny volt. Gyönyörű alkotások készültek és külön öröm, hogy egyre több rajzon tűnik fel a Táborfalva KSE címer. A rajzverseny mellett csillámtetoválások és arcfestések is készültek Láng Virág és Feth Bíborka jóvoltából. Nagyon szépen köszönjük a lányoknak! Ebéd után folytatódott a házi focibajnokság, izgalmas, fordulatos, élvezetes mérkőzésekkel.  A napot egy rövid futóversennyel zártuk, ahol mindenki összeszedte a maradék energiáját és megtett mindent a győzelemért. 

 


 

3. nap, szerda 

Az elmúlt években, a focitáborban már hagyományosan, ha szerda, akkor strand, így volt ez idén is. A Dabas-Gyóni strandon voltunk, ahol egy szuper napot töltöttünk el.
A strand után a gyerekeket nagyon finom babgulyás várta, amit a szülők készítettek. Köszönjük szépen Godó Józsefnek, Jánosi Enikőnek, Somorjai Máriának és Tóth Fanninak a finom ebédet! 

 


 

4. nap, csütörtök 

Stadiontúra. A stadiontúra is már állandó program a táborban. Idén a Debreceni VSC Nagyerdei Stadionjában jártunk. A hosszú út ellenére, nagyszerű nap volt. A nagy létszám miatt két csoportban zajlott a túravezetés, hogy minél élvezetesebb legyen a gyerekeknek. Megnéztük a VIP páholyt, a sajtótermet, a hazai és vendégöltözőt, a játékoskijárót, amin ki is mentünk a pályára. A körbevezetés után a két csoport egyesült és készült egy közös kép is, majd itt is hallattuk a hangunkat, zengett a stadionban a hajrá Falva! 

 


 

5. nap, péntek  

Ügyességi és sorversennyel kezdtük a napot, utána pedig a házi focibajnokságé volt egész nap a főszerep. Jó mérkőzéseket játszottak a srácok, komoly rangadók voltak. A nap végére kialakult a hat csapatos csoport végeredménye és ezzel együtt a két szombati elődöntő párosítása is. 

 


 

6.  nap, szombat 

Táborzáró. A reggeli előtt szabadfoglalkozás és készülődés volt a házi focibajnokság elődöntőire. A felnőtt csapatunkból Szabó Ödi és Vajda Béla a barátaikkal közösen Huszák Dani és Soós Tomi segítségével fantasztikus reggelit készítettek a táborozó gyerekeknek. Köszönjük a szuper 5 csillagos reggelit és azt a sok munkát, amit belefektettek! A finom reggeli után elkezdődött a várva várt elődöntőkre a készülődés, a pálya felrakása, a frissítők bekészítése. A mérkőzések nagy csatát hoztak és kialakult a döntő és a bronzmérkőzés párosítása. Az elődöntők lejátszása után bográcsban készült nagyon finom pörkölt várta a gyerekeket, amit szülők főztek. Köszönjük Pappné Goga Andreának, Vajda-Nagy Anikónak, Papp Lászlónak, Simkó Lászlónak és Vajda Martinnak a finom ebédet. Ebéd után zenehallgatás és szabadfoglalkozás volt ismét, majd következtek a büntetőrúgó versenyek.  Az U7-U9-es korosztályban üres kiskapura rúgták a srácok, aki messzebbről berúgta, az lett a győztes. Az U11, U13 és az U14-es lány korosztálytól már kapusoknak rúgták a büntetőt,      5 méteres kapura, az U16-osok pedig a 7 méteresre. A gyerekek után a szülők is tartottak egy büntetőrúgó versenyt. A büntetőrúgások végeztével kezdődött a házi focibajnokság bronzmérkőzése és rögtön utána a döntő. A döntő meccs lefújása után kezdődött a díjátadó ünnepség. Köszöntöttük az egész héten segítséget nyújtó szülőket, majd következett a díjak átadása a versenyek győzteseinek. 

 


 

 

Ügyességi verseny győztesei 

 

U7-U9 - Vetési Balázs 

U11 - Benkó Alex 

U13 - Vásáreczki Ádám 

U14 lány - Deák Larissza 

U16 - Vizer Szabolcs 

 

 

Rajzverseny győztesei 

 

U7-U9 - Jaskó Viktória 

U11 - Papp Dominik 

U13 - Vizer Szabolcs 

U14 lány - Pákozdi Vanda 

U14 lány különdíj - Jánosi Noémi 

U16 - Jánosi Tamás 

 

A rajzokat Szabó Ödi és Vajda Béla zsűrizte, nagyon szépen köszönjük!

 

 

Büntetőrúgó verseny győztesei

 

U7-U9 - Patus Dávid

U11 - Simkó Nimród

U13 - Deák Máté

U14 lány - Szabó Noémi

U16 - Vizer Szabolcs

 

 

Focibajnokság végeredménye

 

1. Narancs csapat

2. Piros csapat

3. Sárga csapat

4. Kék csapat

 

Narancs csapat tagjai: Balogh Dzsúlió, Csuka Dominik, Jánosi Noémi, Ludányi Gábor, Megyeri Zoltán, Molnár Gergő, Papp Dominik, Szabó Noémi, Vajda Noel, Vizer Zoltán

 

A díjátadó és a tábor zárása után a felnőtt csapatunkkal játszottunk egy nagyszerű gála meccset, rengeteg néző, szülő előtt. Köszönjük szépen a felnőtt csapatunk edzőjének Szeibert Zoltánnak és a csapat tagjainak, hogy azonnal támogatták az ötletünket és elfogadták a meghívásunkat, felejthetetlen élményt szerezve ezzel a gyerekeknek.

 

Nagyon sok segítséget kaptunk a tábor ideje alatt, felsorolni is nehéz lenne. KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK, AKI BÁRMILYEN FORMÁBAN SEGÍTETTE, TÁMOGATTA  FOCITÁBORUNKAT!

 

Külön köszönjük egyesületünk elnökének, Gombár Ferenc Úrnak, Nagy Andrásné Polgármester Asszonynak, a Táborfalvi Önkormányzat munkatársainak, az Aprajafalva Bt-nek a támogatásukat.

 

Jánosi Zoltán

utánpótlásedző